Tietoa/Tapahtumakartta


WeAreLtiPohjakartta

15133784_10154699202873718_77417783_o

WE ARE LTI – Lahden kulttuuritarjonnan uusi tulokas

WE ARE LTI on ensimmäistä kertaa 1.4.2017 Lahden Isku Areenalla järjestettävä jäähallikonsertti, jonka esiintyjäkattaus rakentuu Suomen ykkösrivin artisteista ja paikallisväristä. Tapahtumassa esiintyvät Heinolasta ponnistanut suomalaisten punkrock-yhtyeiden johtotähti Apulanta, supersuosittu rap-duo JVG ja lahtelaisartistien muodostama hiphop-kollektiivi Lahti United. Tapahtuman juontaa lahtelainen Tube-tähti Jaakko Parkkali.

WE ARE LTI:n taustalla on kaksi tunnettua lahtelaisbrändiä, Lahden Pelicans ja Summer Up, jotka ovat yhdistäneet voimansa luodakseen Päijät-Hämeen alueelle jälleen uudenlaista ja kiinnostavaa kulttuuritarjontaa.

Isku Areena on uniikki ympäristö, joka tarjoaa erinomaiset puitteet moneen muuhunkin tarkoitukseen kuin jääkiekko-otteluiden näyttämöksi. Olemme viime syksystä asti pyrkineet hyödyntämään tätä yhä enemmän ja esimerkiksi tällä kaudella Isku Areenalla järjestetään 30 Liiga-ottelun lisäksi yli parikymmentä muutakin tapahtumaa. WE ARE LTI on kokoluokaltaan äärimmäisen suuri yksittäinen ponnistus, mutta tämä on suunta, johon aiomme tulevaisuudessakin toimintaamme kehittää. Olemme todella tyytyväisiä ja luottavaisia, että teemme tätä yhdessä Summer Upin kanssa, sillä he ovat raudanlujia ammattilaisia tällä sektorilla, Pelicans Ravintoloiden toimitusjohtaja ja Lahden Pelicansin talousjohtaja Lauri Pöyhönen kommentoi.

 – WE ARE LTI on suuren jäähallikonsertin lisäksi paljon muutakin. Tapahtuma tuo paikallisia yrityksiä ja ihmisiä lähemmäksi toisiaan. Teemme tapahtumaan liittyen paljon yhteistyötä monien paikallisten toimijoiden kanssa, jotka tulevat näkymään niin WE ARE LTI:n markkinoinnissa kuin itse tapahtumassa. WE ARE LTI on itsessään ainutlaatuinen koko perheelle tarkoitettu konsertti, jossa olemme ottaneet kaupunkilaisten toiveita huomioon. Tapahtumasta on tarkoitus kehittää jokavuotinen perinne Lahteen. Yhdessä voimme tehdä tapahtuman, josta koko kaupunki voi olla ylpeä, Summer Up:n ja WE ARE LTI:n tapahtumatuottaja Erik Jääskeläinen puolestaan kertoo.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 5.12.2016 ja edullisimmillaan tiketin tapahtumaan saa 29 eurolla. Liput ikärajattomaan tapahtumaan myy Lippupalvelu.