Ohjelma


TAPAHTUMA_AIKATAULU

Apulanta klo 22.00

 apis

Yli 25 vuotta sitten Heinolassa perustettu punkrock-yhtye Apulanta on kiistatta yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimmista bändeistä. Laajan fanikannan omaava yhtye on tehtaillut matkansa varrella kaikkiaan 12 studioalbumia ja 21 singlelistan ykköstä. Toni Wirtasen, Sipe Santapukin ja Apulannan keikkojen biisikavalkadi koostuukin toinen toistaan tunnetummista hiteistä. Yhtye on ollut viime aikoina erityisen ajankohtainen, sillä 2016 syksyllä ilmestyi paljon huomiota kerännyt, yhtyeen alkuajoista kertova, Teit meistä kauniin -elokuva, jonka on ohjannut yhtyeen entinen basisti Tuukka Temonen.

JVG klo 20.00

jvg

Jaren ja VilleGallen muodostama rap-duo JVG on noussut raketin lailla suomen suosituimmaksi yhtyeeksi. JVG nappasi viime vuoden Emma-gaalassa kaksi pystiä, kun kaksikko palkittiin vuoden yhtyeenä ja vuoden striimatuimmasta kappaleesta. Kaikkiaan Emma-pystit olivat JVG:n neljäs ja viides. Jatkoa on varmasti luvassa, sillä tänäkin vuonna duo tehtaili kesän kuunnelluimman Hehkuu–hitin, joka tulee olemaan koko vuoden striimatuin kappale. Urheilullinen kaksikko tarjoaa keikoillaan aina loistavan shown, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Lahti United klo 18.30

united

Lahti United on lahtelainen hiphop-kollektiivi, jonka muodostavat Nikke Ankara, Brädi, Aste, Raappana, Jussi Kuoma, Kike, Ideaali, Jay Who?, JV ja Martin Mustonen. Kaksi yhteiskappaletta julkaissut klikki on nähty muutamaan otteeseen samaan aikaan lavalla, mutta WE ARE LTI on ryhmän ensimmäinen virallinen yhteiskeikka, missä kuullaan yhteisten biisien lisäksi artistien omia hittejä. Lahti Unitedin keikasta on odotettavissa äärimmäisen mielenkiintoinen hittikimara, joka edustaa omimmillaan koko konsertin henkeä – yhteisöllisyyttä ja paikallisuutta.