#weareltibio


paulus

Ja näin aloitetaan #weareltibio

Ensimmäisenä henkilönä tuomme eteenne nuoren Lahtelaisen yrittäjän!

Kuka: Paulus Ähtävä

Mitä teet?
Lahden ydinkeskustassa sijaitsevan SINNE STORElifestyle –vaateliikkeen yrittäjä ja LHS Snowboarders lumilautaseuran vastuuvalmentaja.

Millainen olet luonteeltasi?
Innostun saadessani kehittää uutta sekä jo olemassa olevaa toimintaa, niin yritys-, kuin vapaa-ajan harrastuspuolellakin. Monista asioista innostuminen vie usein mennessään ja päivät on buukattu täyteen, aamusta iltaan. Vastapainoksi harrastan monipuolista liikuntaa, jossa ajatukset pääsee lepäämään ja latautumaan.

Mihin uskot Lahdessa?
Paikallisten toimijoiden yhteistyön voimaan! Lahdenalue voi kilpailla menestyksekkäästi Suomen suurimpien kaupunkien vetovoiman kanssa. Voimme menestyä myös kansainvälisesti, kun etsitään, löydetään ja viedään asioita eteenpäin omien vahvuuksien kautta ja kehitetään uusia potentiaalisia kilpailukeinoja yhdessä. Yksin tämä on kuitenkin kaikille vaikeaa tai ainakin hitaampaa, oli kyseessä sitten yritys, urheilija, artisti tai muu toimija.

Mikä on parasta Lahdessa?
Täällä ei kuljeta nenä pystyssä todistaen omaa paremmuutta, vaan ollaan sopivasti haastajan asenteella. Haastajana ollaan nälkäisempiä ja halutaan kehittyä. Sitten pitää tietysti olla myös ylpeä siitä, mitä on saatu aikaiseksi ja jatkaa taas kohti uusia haasteita!

Muistakaa että aivan huikeat #wearelti paidat sekä päähineet löytyy Sinne Storesta! Käy hakemassa omasi jo tällä viikolla

Muistakaa hakea myös lippunne kevään suurimpaan konserttiiin tästä –> http://www.ticketmaster.fi/event/we-are-lti-lippuja/195395